Випуск 2017 року факультету економіки та менеджменту


10 липня 2017
Минулої суботи завершення навчання в університеті святкували випускники факультету економіки та менеджменту Центральноукраїнського національного технічного університету. З цієї нагоди в актовій залі навчального закладу відбулися урочистості та концерт.

Минулої суботи завершення навчання в університеті святкували випускники факультету економіки та менеджменту Центральноукраїнського національного технічного університету. З цієї нагоди в актовій залі навчального закладу відбулися урочистості та концерт.

Святкову церемонію привітання випускників ФЕМ відкрив декан факультету економіки та менеджменту ЦНТУ Володимир Зайченко. Володимир Васильович зауважив на тому, що протягом навчання в університети випускники отримали знання, на яких вони далі будуватимуть своє життя и кар’єру. Декан ФЕМ побажав учорашнім студентам та магістрантам чистої дороги та закликав завжди пам’ятали про свою альма-матер.

Проректор із наукової роботи ЦНТУ, професор Олександр Левченко та начальник Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області Вадим Гуцул вручили відзнаки випускникам 2017 року, які завершили навчання із «червоними» дипломами. Такими випускниками стали: Михайло Орлик (магістр спеціальності «Управління фінансово-економічною безпекою»), Олександра Дудченко (бакалавр спеціальності «Менеджмент»), Карина Семенюк (бакалавр спеціальності «Менеджмент»), Артем Кадомець (бакалавр спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»), Катерина Назаренко (бакалавр спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність»).

«Бажаю вам гарної кар’єри і щоб ваше життя було наповнене яскравими моментами, – звернувся до учасників та гостей церемонії Олександр Левченко. – Сподіваюсь, ви будете із приємністю згадувати студентські роки, які ви провели у стінах нашого університету, та із гордістю будете згадувати навчання у нашому університеті. Хочеться, щоб, досягаючи висот у своїй кар’єрі, ви ніколи не забували університет, як наш гість Вадим Володимирович Гуцул та інші наші шановані випускники».

Начальник Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області Вадим Гуцул (випускник ФЕМ 2011 року за спеціальністю «Економіка підприємства») у першу чергу подякував викладам університету, у яких він навчався на факультеті економіки та менеджменту.

«Для мене це була друга вища освіта, але я її свідомо обирав, вона була мені потрібна для розвитку, для того, щоб на стояти на місці, – говорить Вадим Гуцул. – Випускникам я також хочу побажати не зупинятися у своєму розвитку: нехай завершення університету та вручення дипломів не стане завершенням вашого навчання. Наковці говорять: цикл навчання людини має повторюватися кожні сім років. То ж наголошую: не зупиняйтеся, завжди навчайтеся!»

В свою чергу випускники висловили зі сцени слова подяки своїм батькам та викладачам університету.

Керівник центру підготовки фахівців для зарубіжних країн Ігор Шепеленко привітав випускників ФЕМ – громадян інших країн. Цього року випускниками факультету економіки та менеджменту стали 23 представника Таджикистану, Узбекистану, Марокко, Китаю.

Грамоти, пам’ятні медалі та відзнаки про завершення навчання на факультеті економіки та менеджменту Центральноукраїнського національного технічного університету отримали колишні студенти кафедри суспільних наук, інформаційної та архівної справи, кафедри економіки та підприємництва, кафедри економіки, менеджменту та комерційної діяльності.