Старт вступної кампанії-2017


12 липня 2017
12 липня в Україні розпочалась найбільша частина вступної кампанії 2017 року. Відсьогодні абітурієнти можуть подавати заяви на вступ до вищих навчальних закладів (не більше дев’яти заяв на чотири спеціальності). Увага: приймальна комісія ЦНТУ надає консультації та допомагає абітурієнтам зареєструвати «електронний кабінет» і подати заяву в електронному вигляді.

12 липня в Україні розпочалась друга, найбільша, частина вступної кампанії 2017 року. Відсьогодні абітурієнти можуть подавати заяви на вступ до вищих навчальних закладів (не більше дев’яти заяв на чотири спеціальності). Увага: приймальна комісія Центральноукраїнського національного технічного університету надає консультації та допомагає абітурієнтам зареєструвати «електронний кабінет» і подати заяву в електронному вигляді.

Прийом заяв та документів від абітурієнтів закінчується о 18 годині 20 липня для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів та о 18 годині 26 липня для осіб, які вступають (на держбюджетні місця) на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання.

Заяви подаються в електронному кабінеті. В 2017 році абітурієнти зможуть подати 9 заяв на 4 різні спеціальності за державним замовленням на денну форму навчання в будь-які університети за власним бажанням, на контрактну форму навчання кількість заяв не обмежена.

Оприлюднення рейтингових списків і зарахування за результатами ЗНО відбудеться не пізніше 12:00 1 серпня. Зарахування абітурієнтів на місця держзамовлення будуть здійснюватися до 12:00 7 серпня.

Приймальна комісія Центральноукраїнського національного технічного університету з 12-го по 26-те липня працюватиме за графіком:

– понеділок-п’ятниця: з 8.00 до 16.00;

– субота: з 8.00 до 12.00;

– неділя: вихідний.

В останній день прийому заяв (26 липня) приймальна комісія ЦНТУ працюватиме до 18.00.

Співробітники приймальної комісії ЦНТУ надають абітурієнтам усі необхідні консультації, допомагають відкривати «електронні кабінети», підтверджують фотокопії документів.

Інформацію про приймальну комісію Центральноукраїнського національного технічного університету можна отримати на сайті ЦНТУ в розділі «Абітурієнту».

Також в цьому розділі ви знайдете інформацію про перелік спеціальностей навчального закладу, перелік конкурсних предметів, необхідних для вступу на ту чи іншу спеціальність, та Правила прийому до Центральноукраїнського національного технічного університету.