Викладач та студенти КНТУ – чемпіони Європи з бейсболу!


10 серпня 2016
Викладач кафедри фізичного виховання Кіровоградського національного технічного університету, Заслужений тренер України Юрій Бойко, а також студенти ??КНТУ? Костянтин Чухас і Кирило Рогач у складі збірної України з бейсболу U21 виграли золоті медалі чемпіонату Європи!

Викладач кафедри фізичного виховання Кіровоградського національного технічного університету, Заслужений тренер України Юрій Бойко, а також студенти ?‎КНТУ Костянтин Чухас і Кирило Рогач у складі збірної України з бейсболу U21 виграли золоті медалі чемпіонату Європи!

‎         Чемпіонат ‎Європи з ‎бейсболу U21 проходив у Ізраїлі, у передмісті Тель-Авіву на минулому тижні. На шляху до фіналу збірна України U21 виграла усі свої матчі групового раунду, а у фіналі українські бейсболісти здолали росіян з рахунком 7:5, що дозволило збірній України з бейсболу U21 вперше у своїй історії виграє золоті медалі чемпіонату Європи. Склад збірної налічував 17 гравців та три тренери. Із двадцяти осіб 16 представляли наше місто, і серед них – викладач та студенти КНТУ.

Восьмого серпня міський голова Кропивницького Андрій Райкович особисто привітав бейсболістів та тренерів місцевих команд «КНТУ-Єлисаветград» та «СДЮШОР-Діамант», які у складі збірної України з бейсболу U21 виграли золоті медалі чемпіонату Європи! Зустріч міського голови із спортсменами відбулась у приміщенні міської ради Кропивницького.

Фото із соціальних мереж