бейсболісти кропивницького – 22-разові володарі кубку україни

Центрально український національний
технічний університет

Українська English


Бейсболісти Кропивницького – 22-разові володарі Кубку України

Старша бейсбольна команда міста Кропивницький «BioTexCom-КНТУ» перемогла в фіналі розіграшу Кубку України земляків «BioTexCom-СДЮШОР» й виборола свій вже 22-й Кубок України. В складі обох команд виступають студенти та випускники Центральноукраїнського національного технічного університету, а до тренерського штабу команд входять доценти кафедри фізичного виховання ЦНТУ Юрій Бойко та Руслан Дейкун.

Фінальна серія розіграшу Кубку України з бейсболу завершилась минулої суботи. «BioTexCom-КНТУ» втрете поспіль переграли молодіжну команду «BioTexCom-СДЮШОР» (рахунки по матчах: 5:2, 13:0, 9:3). Місяцем раніше за підсумками чемпіонату України 2019 року в Дивізіоні «А» Вищої ліги команди Кропивницького посіли перше та третє місця, відповідно.

Таким чином, старша бейсбольна команда міста Кропивницький «BioTexCom-КНТУ» в чергове виборює «золотий дубль», виграючи протягом одного сезону національний чемпіонат та Кубок. Тепер в активі «BioTexCom-КНТУ» (з урахуванням історії команди) 24 титули чемпіонів України з бейсболу та 22 титули володарів Кубку України з бейсболу.

Медалі за чемпіонат України та Кубок України 2019 року бейсболістам та тренерам команд вручили віце-президент Федерації бейсболу та софтболу України, завкафедрою фізичного виховання ЦНТУ Володимир Ковальов та заступник начальника управління освіти і науки, молоді і спорту Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко.

В складі команди «BioTexCom-КНТУ» виступають діючі студенти Центральноукраїнського національного технічного університету: Костянтин Чухас, Олексій Савченко, Владислав Косенко, Андрій Бойко. Головний тренер команди «BioTexCom-КНТУ» – доцент кафедри фізичного виховання ЦНТУ, ЗТУ Юрій Бойко.

В складі молодіжної команди «BioTexCom-СДЮШОР» грали студенти ЦНТУ Кирило Рогач та Єгор Любченко. Один з тренерів команди – доцент кафедри фізичного виховання ЦНТУ, ЗТУ Руслан Дейкун.

Фотографії заключного матчу фінальної серії можна переглянути в альбомі на Фейсбук-сторінці Ukraine Baseball Softball Photo.

Фотографії церемонії нагородження бейсболістів команд «BioTexCom-КНТУ» та «BioTexCom-СДЮШОР» можна переглянути в альбомі на Фейсбук-сторінці KG Baseball & Softball in Kropyvnytskyi City.


«ЦНТУ» в соцмережах:
Приймальна комісія працює щодня, крім суботи та неділі.
Телефони приймальної комісії:
т. (0522) 55-93-13
т./viber +380950785900
т.+380966013370
e-mail: pk_kntu@ukr.net

Адреса: пр. Університетський,8
Проїзд маршрутними таксі № 150, 113, 116-А, 284-A, 274
до зупинки "Університет".
Наше розташування
Телефон університетської довідкової служби:
(0522) 55-92-66

© 2022 «ЦНТУ» Всі права захищено.
Використання матеріалів цього сайту можливе тільки
з посиланням на джерело.