Конференція до «Дня науки»-2020 відбудеться в дистанційному форматі


27 квітня 2020
Традиційно наприкінці квітня в ЦНТУ в рамках «Дня науки» проходять наукові, науково-практичні конференції та виставки. З відомих пандемічних причин цієї весни наукові заходи «переходять» в режим он-лайн. Присвячена до «Дня науки» 2020 року науково-технічна конференція «Наука в ЦНТУ: основні досягнення та перспективи розвитку» відбудеться в дистанційному форматі.

Традиційно наприкінці квітня в Центральноукраїнському національному технічному університеті в рамках «Дня науки» проходять наукові, науково-практичні конференції та виставки. З відомих пандемічних причин цієї весни наукові заходи «переходять» в режим он-лайн. Присвячена до «Дня науки» 2020 року науково-технічна конференція «Наука в ЦНТУ: основні досягнення та перспективи розвитку» відбудеться в дистанційному форматі.

Науково-технічна он-лайн конференція «Наука в ЦНТУ: основні досягнення та перспективи розвитку» проходитиме 13 травня 2020 року за допомогою системи відео-зв’язку. Доповідачі мають підготувати он-лайн презентації відповідно тематики конференції. Цього дня також в дистанційному режимі відео-конференції пройдуть LIV науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти та LI науково-технічна конференція викладачів, аспірантів та співробітників Центральноукраїнського національного технічного університету.