18 листопада – вибори ректора ЦНТУ


10 листопада 2020
Наступного тижня, у середу, 18 листопада в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбудуться вибори ректора. Хто братиме участь у виборах, де буде розташовано виборчі дільниці ви дізнаєтесь із повідомлення виборчої комісії.

18 листопада 2020 року відбудуться вибори ректора Центральноукраїнського національного технічного університету.

Участь у виборах ректора беруть:

1. Кожен штатний науковий, науково-педагогічний і педагогічний працівник університету.

2. Представники з числа інших штатних працівників університету, яких було обрано шляхом проведення прямих таємних виборів.

3. Представники з числа студентів, аспірантів та докторантів університету, яких обрали студенти, аспіранти та докторанти шляхом прямих таємних виборів.

 

Голосування відбудеться на виборчій дільниці ЦНТУ з 9:00 години до 15:00 години без перерви за адресою: аудиторія 100 навчального корпусу №1 (проспект Університетський, 8, м. Кропивницький).

 

При собі обов’язково мати документ, що посвідчує особу (паспорт, студентський квиток, залікова книжка та ін.) і, бажано, власну ручку. Обов’язкова наявність захисної маски! Також під час голосування потрібно дотримуватися соціальної дистанції.

Окремо працюватимуть виборчі дільниці у Кропивницькому інженерному фаховому коледжі ЦНТУ та у Світловодському політехнічному фаховому коледжі ЦНТУ.

Виборча комісія з проведення виборів ректора Центральноукраїнського національного технічного університету