Доцент ЦНТУ про враження від Олімпіади-2020


05 серпня 2021
Завкафедрою фізичного виховання Центральноукраїнського національного технічного університету Володимир Ковальов у складі делегації Національного олімпійського комітету України відвідав ОлімпійськіІгри у Токіо. Про свої враження від Олімпіади-2020 Володимир Олексійович розповів у ексклюзивномувідео-інтерв’ю для «Студії 2U»

Завкафедрою фізичного виховання Центральноукраїнського національного технічного університету Володимир Ковальов у складі делегації Національного олімпійського комітету України відвідав Олімпійські Ігри у Токіо. Про свої враження від Олімпіади-2020 Володимир Олексійович розповів у ексклюзивному відео-інтерв’ю для «Студії 2U»

Член Національного олімпійського комітету України Володимир Олексійович Ковальов багато років очолював Кіровоградське обласне відділення НОК України, а останнім часом він є головою Ревізійної комісії НОК України, радником президента НОК України Сергія Бубки. Наприкінці липня у складі офіційної делегації НОК України Володимир Ковальов відвідав найбільш масштабну спортивну подію чотириріччя.

Повернувшись до Кропивницького, Володимир Ковальов розповів про побачене у Токіо у ексклюзивному відео-інтерв’ю для «Студії 2U».

Переглянути інтерв’ю можна на Youtube-каналі «Студії 2U» за посиланням