ЦНТУ пройшов конкурс виконавців замовлення на підвищення кваліфікації держслужбовців


06 серпня 2021
Дана діяльність здійснюється в рамках співпраці ЦНТУ та Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби

Центральноукраїнський національний технічний університет успішно пройшов конкурсний відбір виконавців державного замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, оголошений НАДС у 2021 році (Наказ НАДС від 3 серпня 2021 р. № 119-21).

Дана діяльність здійснюється в рамках співпраці ЦНТУ та Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях.

Університет отримав місця державного замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців з питань запобігання корупції та забезпечення доброчесності.

Наш університет вже має успішний досвід підвищення кваліфікації державних службовців на курсах та у магістратурі за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування", в тому числі за кошти державного замовлення Національного агентства України з питань державної служби.

Курси підвищення кваліфікації будуть проводитись на базі кафедри економіки, менеджменту та комерційної діяльності Центральноукраїнського національного технічного університету.

Запрошуємо до нас на навчання!