ЦНТУ відкриває свої освітні програми студентам пошкоджених війною університетів


28 березня 2022
Центральноукраїнський національний технічний університет (Кропивницький) пропонує здобувачам вищої освіти України, які тимчасово втратили можливість навчатися у своєму університеті, продовжити навчання за спеціальністю у дистанційному форматі за програмою внутрішньої академічної мобільності.

Шановні студенти! Якщо ви зараз втратили можливість навчатися у своєму закладі вищої освіти, Центральноукраїнський національний технічний університет (Кропивницький) пропонує вам навчання за вашою спеціальністю у дистанційному форматі за програмою внутрішньої академічної мобільності.

Зарахованим здобувачам внутрішньої академічної мобільності буде надано тимчасовий логін та пароль для доступу до інформаційних систем та сервісів дистанційної освіти ЦНТУ. Передбачено проведення постійного супроводу навчання здобувачів вищої освіти ЗВО, які тимчасово припинили надавати освітні послуги.

За консультацією можна звертатися за телефонами Центру заочної та дистанційної освіти: (066) 422-47-32; (067) 666-33-07 або зареєструватися за допомогою приведеної нижче онлайн-форми.

Після реєстрації заявки з вами в індивідуальному порядку зв’яжуться представники Центру заочної та дистанційної освіти ЦНТУ.

Все буде Україна!

Реєстрація студентів вищих навчальних закладів України для дистанційного навчання на освітніх програмах Центральноукраїнського національного технічного університету (на період військового стану на території України): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefLHKmWfYSmBG0MNGgh-bcvXjDuIz1ifWZYdTJZc8vTrFCkg/viewform