офіційно: про початок в цнту занять у 2022-2023 навчальному році

Центрально український національний
технічний університет

Українська English


Офіційно: про початок в ЦНТУ занять у 2022-2023 навчальному році

Сьогодні, 27 червня відбулось чергове засідання Вченої ради Центральноукраїнського національного технічного університету. Головні питання засідання – підготовка до нового навчального року та опалювального сезону в умовах воєнного стану, дотримання безпечних умов навчання в університеті, удосконалення системи дистанційної освіти. Зокрема, Вчена рада визначила дати початку навчання в 2022/23 н.р.: 15 серпня, 1 вересня, 12 вересня та 3 жовтня. Різні категорії здобувачів освіти починатимуть заняття в різні дні.

Як зазначив ректор ЦНТУ, професор Володимир Кропівний, літня сесія 2021-2022 навчального року вже майже завершена, отже, університет вже планує свою роботу на наступний навчальний рік.

Освітній процес для здобувачів освіти денної форми навчання ІІ, ІІІ, IV курсів освітнього рівня «бакалавр» та ІІ курсу освітнього рівня «магістр» (дворічний термін навчання) розпочнеться у понеділок, 15 серпня.

Для здобувачів освіти заочної форми навчання, – всі курси, – та для ІІ курсу освітнього рівня «магістр» денної форми (півторарічний термін) навчання в університеті розпочнеться в четвер, 1 вересня.

Оскільки перший етап зарахування до закладів вищої освіти на базі повної загальної середньої освіти цього року стартує лише 5 вересня, зарахування до ЗВО після коледжів та технікумів почнеться з 9 вересня, а набір до магістратури триватиме до 25 вересня, то:

12 вересня 2022 року починається навчальний рік для здобувачів освіти рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання, зарахованих на перший курс на базі ПЗСО та на другий курс на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра або освітнього ступеня молодшого бакалавра;

3 жовтня 2022 року початок навчання для першого курсу здобувачів освіти освітніх рівнів «магістр» та «доктор філософії» денної та заочної форм навчання.

За вищезазначеними питаннями порядку денного на засіданні Вченої ради ЦНТУ 27 червня виступали: головний бухгалтер ЦНТУ Алла Сорокіна; ректор ЦНТУ Володимир Кропівний, проректор з адміністративно-господарської роботи Віктор Слонь; заступник керівника органу управління силами цивільного захисту Руслан Осін; керівний центру заочної та дистанційної освіти ЦНТУ Олександр Лізунков.

Докладніше про їхні виступи, про підготовку ЦНТУ до нового навчального року читайте незабаром на сайті університету.


«ЦНТУ» в соцмережах:
Приймальна комісія працює щодня, крім суботи та неділі.
Телефони приймальної комісії:
т. (0522) 55-93-13
т./viber +380950785900
т.+380966013370
e-mail: pk_kntu@ukr.net

Адреса: пр. Університетський,8
Проїзд маршрутними таксі № 150, 113, 116-А, 284-A, 274
до зупинки "Університет".
Наше розташування
Телефон університетської довідкової служби:
(0522) 55-92-66

© 2022 «ЦНТУ» Всі права захищено.
Використання матеріалів цього сайту можливе тільки
з посиланням на джерело.