державна нагорода професорові цнту

Центрально український національний
технічний університет

Українська English


Державна нагорода професорові ЦНТУ

З нагоди Дня працівників освіти, Указом Президента України №676/2022 проректорові Центральноукраїнського національного технічного університету з наукової роботи, професорові Олександру Левченко присвоєно почесне звання «Заслужений працівник освіти України». Вручення державних нагород освітянам відбулось наприкінці минулого тижня за участю Президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляє сайт Міністерства освіти і науки України, з нагоди професійного свята було відзначено 97 педагогів: учителів, директорів та викладачів. Вручав нагороди особисто Президент України.

Проректор з наукової роботи ЦНТУ, професор та завідувач кафедри економіки, менеджменту та комерційної діяльності ЦНТУ, доктор економічних наук Олександр Левченко є випускником нашого навчального закладу (1995 рік). Крім цього Олександр Миколайович здобув ступінь магістра з філології у Класичному приватному університеті та ступінь магістра зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у Національному університеті «Запорізька політехніка».

В Центральноукраїнському національному технічному університеті працює з 1998 року, пройшовши шлях від асистента до професора кафедри.

Професор Олександр Левченко очолює спеціалізовану Вчену раду ЦНТУ Д 23.073.03 з присудження наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством». Він є головним редактором фахового наукового видання Категорії Б «Центральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки», та членом редакційної колегії наукових збірників декількох університетів України та Грузії.

Професор Олександр Левченко є експертом з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, акредитованим тренером програми післядипломного навчання для державних службовців «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID); а також – керівник проектної групи програми ЕРАЗМУС+ «Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості» (Enhancing capacity of universities to initiate and to participate in clusters development on innovation and sustainability principles).

Олександр Левченко має майже 200 наукових та навчально-методичних праць, включаючи публікації у виданнях, що індексуються міжнародними наукометричними базами даних Scopus та Web of Science.


«ЦНТУ» в соцмережах:
Приймальна комісія працює щодня, крім суботи та неділі.
Телефони приймальної комісії:
т. (0522) 55-93-13
т./viber +380950785900
т.+380966013370
e-mail: pk_kntu@ukr.net

Адреса: пр. Університетський,8
Проїзд маршрутними таксі № 150, 113, 116-А, 284-A, 274
до зупинки "Університет".
Наше розташування
Телефон університетської довідкової служби:
(0522) 55-92-66

© 2022 «ЦНТУ» Всі права захищено.
Використання матеріалів цього сайту можливе тільки
з посиланням на джерело.