Бейсболісти розповіли про результати візиту до Нью-Йорку


21 жовтня 2022
Як нещодавно повідомлялось на сайті ЦНТУ, доцент, студенти та випускники нашого навчального закладу в складі збірної України з бейсболу перебували у США з просвітницько-благодійницькою місією. По поверненню до Кропивницького тренери та гравці збірної поспілкувались із представниками ЗМІ обласного центру. Також бейсболістів тепло привітали в ЦНТУ.

Як нещодавно повідомлялось на сайті ЦНТУ, доцент, студенти та випускники нашого навчального закладу в складі збірної України з бейсболу перебували у США з просвітницько-благодійницькою місією. По поверненню до Кропивницького тренери та гравці збірної поспілкувались із представниками ЗМІ обласного центру. Також бейсболістів тепло привітали в ЦНТУ.

Збірна України повернулась додому ввечері вівторка, 18 жовтня. Наступного ранку представники збірної України завітали до Центральноукраїнського національного технічного університету, де на них чекали теплий прийом та знімальна група телеканалу «Суспільне: Кропивницький».

Нагадаємо, в США українські бейсболісти взяли участь у багатьох заходах, спрямованих на підтримку України: спілкувались з мером Нью-Йорку, мешканцями найбільшого міста США, багатьма американськими та світовими засобами масової інформації: CNN, ABC, CBS, NBC, Fox News, Reuters, Japanese's Broadcasting company, Voice of America , Pix11, Channel 12 news, Vechernii New York. Також збірна України провела в Нью-Йорку два благодійні матчі, протягом яких тривав збір коштів для України.

Докладніше про візит збірної України до США читайте в новинах на сайті ЦНТУ http://www.kntu.kr.ua/?view=article&id=913

В складі збірної України з бейсболу під час візиту до США перебували доцент кафедри екології, охорони навколишнього середовища та здорового способу життя ЦНТУ Юрій Бойко, студенти ЦНТУ В’ячеслав Бабій, Андрій Бойко, Даниїл Ходаковський, а також дуже багато випускників нашого навчального закладу.

19 жовтня до ЦНТУ завітали представники збірної: тренери Олег Бойко та Юрій Бойко, гравці: студент ЦНТУ Даниїл Ходаковський та студент КЛА НАУ Максим Гупаленко.

Їх привітали ректорат нашого навчального закладу, керівництво та викладачі кафедри екології, охорони навколишнього середовища та здорового способу життя, Студпрофком, Студрада ЦНТУ, а також студенти університету.

Як зазначив ректор ЦНТУ, професор Володимир Кропівний, університет вже понад 20 років намагається допомагати та підтримувати бейсбольну команду, тому університет завжди радий вітати успіхи українських бейсболістів на міжнародних аренах. Зараз відвідини США мали не стільки спортивну, скільки інформаційну та благодійну складові, тому гравці та тренери збірної України виконали важливу місію.

Доцент кафедри екології, охорони навколишнього середовища та здорового способу життя ЦНТУ Юрій Бойко та студент ЦНТУ Даниїл Ходаковський поділились своїми враженнями від спілкувань з мешканцями Нью-Йорку та розповіли про підтримку України з боку громадян США.

20 жовтня представники збірної України з бейсболу розповіли про цілі, враження та результати свого візиту до Нью-Йорку журналістам Кропивницького. Захід відбувся на локації громадського майданчику «Gogle87» Слов'янського культурного центру «Задзеркалля», у ньому взяли участь Олег Бойко, Юрій Бойко, Дмитро Лімаренко, Ігор Лукін, випускники ЦНТУ: Сергій Штапура (військовослужбовець Нацгвардії України), Денис Бречко, Владислав Косенко.

Сюжет телеканалу «Суспільне: Кропивницький» можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=9V0yW_fg-34&feature=youtu.be