Студентський клуб


Студентський клуб утворює основу суспільно-культурного життя університету. Переслідуючи мету – всю роботу художньої самодіяльності направити на розвиток творчих здібностей, задоволення потреб та інтересів здобувачів вищої освіти, формування в них високих естетичних смаків та любові до мистецтва, розвитку почуття прекрасного.

Основні функції студентського клубу ЦНТУ:

  • забезпечення роботи гуртків художньої самодіяльності;
  • проведення оглядів-конкурсів, фестивалів, концертів;
  • організація культпоходів та екскурсій у театр, на концерти, виставки та музеї міста;
  • організація та проведення концертів художньої самодіяльності;
  • організація участі здобувачів вищої освіти у місцевих, обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах, фестивалях.

Наразі в студентському клубі працює 5 різноманітних напрямів для студентської самореалізації та плідного проведення вільного часу.

Вокальна студія

Вокальна студія запрошує на навчання усіх бажаючих навчитися мистецтву співу! Красиво і чисто співати може кожен, важливо регулярно займатися і розвивати свої професійні навички, які в майбутньому допоможуть вам подолати страх перед аудиторією та гідно триматися на публіці. В нас навчаються найкращі здобувачі вищої освіти. Ми всебічно розвиваємося та прагнемо до досконалості. Наша студія працює з усіма бажаючими незалежно від віку, рівня підготовки та роду діяльності. Від вас вимагається лише бажання і віра в себе і свій талант.

Хореографічний колектив «Art of Dance»

Хореографічний колектив «Art of Dance» - це світ краси руху, звуків, світлових фарб, костюмів, тобто світ чарівного мистецтва. Заняття хореографічним мистецтвом сприяє фізичному розвитку здобувачів вищої освіти та збагачує їх духовно. Дисциплінованість, працьовитість і терпіння – ті риси характеру, які необхідні не тільки в заняттях по хореографії, але і в побуті. Хочете бути розкутими, привабливими, відкритими для спілкування, то заняття з хореографії саме для Вас.

Театральна студія

Одним з доступних способів самовдосконалення є акторська майстерність. Граючи ролі інших людей, ставлячи себе на їх місце ми краще розуміємо оточуючих. Заняття з акторської майстерності розвивають виразність, вчать бути безпосереднім, сміливо проявляти свої емоції і бути яскравим.

Відвідуючи наш театральний гурток ви зможете набагато глибше осягнути те, що так необхідно для досягнення успіху в сучасному світі!

Вокально-інструментальний ансамбль

Вокально-інструментальний ансамбль був створений у 1988 році. У доробку ВІА багато музичних експериментів, адже ним вміло поєднуються низка відомих світових хітів, самобутність українського фольклору та креативні авторські композиції. Під час концертних виступів здобувачі вищої освіти демонструють свій талант і театральні здібності, що дає змогу створити на сцені справжнє феєричне дійство.

Здобувачі вищої освіти, які починали свій творчий шлях в студентському молодіжному клубі ЦНТУ, зараз відомі не тільки поза межами університету, але й в Україні. Гарний приклад є, отож, шукайте себе в науці, музиці, хореографії, поезії. І будьте щасливі!!!