Ювілейна зустріч із випускниками кафедри будівельних, дорожніх машин та будівництва ЦНТУ


13 березня 2024
У Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулася зустріч із випускниками кафедри будівельних, дорожніх машин та будівництва Ігорем Мурдієм та Сергієм Поліщуком

У Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулася зустріч із визначними випускниками кафедри будівельних, дорожніх машин та будівництва народним депутатом України Ігорем Юрійовичем Мурдієм та заступником голови Кіровоградської військової адміністрації Сергієм Юрійовичем Поліщуком, які завітали до університету на святкування 50-річчя з дня створення кафедри.

Ця зустріч стала важливою не лише для університетської спільноти, а й для самої кафедри, яка протягом півстоліття готує висококваліфікованих фахівців у сфері будівництва та дорожнього господарства.

Під час зустрічі поважні випускники поділилися своїми спогадами про навчання в університеті та етапами свого кар’єрного росту після закінчення навчання.

Колектив кафедри отримав вітальні грамоти від високопосадовців – від голови Верховної ради України та від Кіровоградської обласної військової адміністрації. Це визнання є підтвердженням великого внеску кафедри у підготовку фахівців та важливого місця у вітчизняній науці та освіті.

Зустріч із Ігорем Мудрієм та Сергієм Поліщуком є пам’ятною сторінкою в історії університету та для його здобувачів.