Спортивно-оздоровчий табір "Сосновий гай"


Спортивно-оздоровчий табір (СОТ) Центральноукраїнського національного технічного університету «Сосновий гай» знаходиться у Світловодському районі серед лісної галявини на березі Дніпра. Він створений з метою забезпечення умов для активного відпочинку, зміцнення здоров’я, занять фізкультурою і спортом здобувачів вищої освіти, аспірантів, докторантів, викладачів, співробітників ЦНТУ та членів їх сімей. Минулого року серед представників нашого університету, які відпочивали в таборі «Сосновий гай», були дуже популярними тури «вихідного дня».

Табір обладнаний літніми будиночками, має свою пляжну територію, спортивні споруди, ігрові майданчики. У будиночках створено затишну атмосферу, оновлено м’який інвентар, чисто та охайно.

Табір має власну скважину та електропідстанцію, а тому цілодобово забезпечений водою та електроенергією. Функціонують літній душ та вбиральні.

СОТ є сезонним закладом і відкривається на літній період. В ньому організовується і проводиться оздоровча, культурно-масова та спортивна (тренувальна) робота. Для виконання цієї роботи залучаються працівники студентського клубу та кафедри екології, охорони навколишнього середовища та здорового способу життя. Там здобувачі вищої освіти оздоровлюються завдяки чистому повітрю, водним процедурам та цікавим дозвіллям.

Але найголовнішою є РОМАНТИКА СТУДЕНТСЬКИХ РОКIВ! Хіба можливо забути світанки на березі Дніпра, багаття та пісні під гітару до самого ранку.