Університетська спільнота святкує Міжнародний день спорту: активний спосіб життя та командний дух


09 квітня 2024
Напередодні Міжнародного дня спорту, кафедра екології Центральноукраїнського національного технічного університету організувала ряд спортивних заходів для здобувачів.

6 квітня – це не лише звичайна дата у календарі, але й Міжнародний день спорту заради розвитку та миру. Цього року глобальною темою свята є «Спорт для сприяння мирному та інклюзивному суспільству». Відзначаючи цей день, ми визнаємо позитивний вплив, який спорт має на суспільство та його роль у нашому житті.

Університет завжди підтримує ініціативи, спрямовані на підвищення фізичної активності та розвиток спортивного руху серед здобувачів. Так, напередодні Міжнародного дня спорту, кафедра екології Центральноукраїнського національного технічного університету організувала ряд спортивних заходів.

У середу, 3 квітня, наші студенти змагалися у комплексному турнірі з дартсу, де кожна збірна команда представляла факультет університету. Із задоволенням вітаємо переможців: команду АТФ, яка посіла перше місце, показавши високий рівень спортивної майстерності та відмінний командний дух. ІІ місце виборола команда ФБТЕ. ІІІ місце здобула збірна команда економічного факультету. IV місце посіла збірна команда МТФ.

4 квітня у спортивній залі університету відбувся ряд дружніх партій з бадмінтону. Здобувачі мали можливість опанувати базові рухи та правила цього виду спорту та спробувати зіграти один проти одного у командній грі. 

Спортивні заходи, організовані університетом, сприяють підвищенню фізичної активності здобувачів, формуванню дружніх стосунків та командного духу. Ми пишаємося нашими спортивними досягненнями та продовжуватимемо підтримувати активний спосіб життя серед всіх членів університетської спільноти.