Зустріч з представниками Пенсійного фонду України


17 квітня 2024
15 квітня, Центральноукраїнський національний технічний університет приймав в рамках меморандуму про співпрацю представників Головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області.

Під час заходу представники управління висвітлили актуальні теми, пов'язані з останніми змінами у законодавстві щодо пенсійного забезпечення, а також розкрили деталі алгоритму нарахування пенсій на поточний рік. Ця інформація виявилася дуже корисною для співробітників університету, оскільки вони мали можливість краще зрозуміти сучасні тенденції у цій сфері.

Учасники зустрічі отримали можливість задати питання представникам Пенсійного фонду та отримати на них вичерпні відповіді експертів.

Проведений захід сприяв підвищенню обізнаності персоналу університету з питань соціального захисту та пенсійного забезпечення, а також розвитку партнерських відносин з органами державної влади.

Адміністрація Центральноукраїнського національного технічного університету висловлює щиру вдячність представникам Пенсійного фонду України за цінну інформацію та продуктивну співпрацю.