Підготовка до надзвичайних ситуацій: Об’єктове тренування у ЦНТУ


17 квітня 2024
12 квітня в Центральноукраїнському національному технічному університеті пройшло об’єктове тренування з питань цивільного захисту.

12 квітня в Центральноукраїнському національному технічному університеті пройшло об’єктове тренування з питань цивільного захисту  на тему - «Дії органів управління та сил цивільного захисту ЦНТУ при пожежі в закладі та виникненні інших надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру».

У тренуванні взяли участь викладачі та здобувачі ЦНТУ. Методичний супровід надавали представники Кіровоградської обласної організації товариства Червоного Хреста України. Учасники отримали теоретичні та практичні знання з першої допомоги під час надзвичайних ситуацій, а також інструктаж про дії населення та правила поведінки  в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру. Представники ДСНС та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області надали цінну методичну допомогу та провели інспекцію укриттів університету, переконавшись у їх готовності до використання у надзвичайних ситуаціях.

ЦНТУ приділяє велику увагу безпеці своїх студентів і співробітників, розвиваючи в них навички та знання, необхідні для ефективної дії в надзвичайних ситуаціях.