Випускники ЦНТУ: Зустріч з представником «Першого українського міжнародного банку»


22 березня 2024
21 березня в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулась зустріч з випускником вузу за спеціальністю «Фінанси», Дмитром Поліщуком.

21 березня Центральноукраїнський національний технічний університет мав честь прийняти зустріч з випускником вузу за спеціальністю «Фінанси», Дмитром Поліщуком, який наразі є заступником голови правління Акціонерного товариства «Перший український міжнародний банк».

Під час заходу, Дмитро Ігорович ділився своїм досвідом у роботі банку, його перспективами подальшого розвитку, надаючи студентам цінні поради щодо професійного розвитку. Він акцентував увагу на важливості здобуття вищої освіти та поділився своїм досвідом здобуття вищої освіти за кордоном.

Зустріч була не лише інформативною, але й інтерактивною: присутні мали можливість ставити питання гостю, на які він активно відповідав, а також взяти участь у вікторині з призами.

Після закінчення основної частини було укладено Меморандум про співпрацю між Центральноукраїнським національним технічним університетом та АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК». Цей документ спрямований на активізацію співпраці у сферах науково-дослідницької діяльності, практичної підготовки студентів, працевлаштування та інших аспектів, що сприяють розвитку якості освіти та підготовки фахівців з фінансової сфери.

Ця зустріч є прикладом розширення співпраці ЦНТУ з провідними компаніями та випускниками, що відображає постійний інтерес університету до поліпшення умов професійного та особистісного зростання студентів.