будівельна компанія пропонує роботу…

Центрально український національний
технічний університет

Українська English


Будівельна компанія пропонує роботу…

Сьогодні на запрошення Центральноукраїнського національного технічного університету зі студентами ЦНТУ зустрівся співвласник кропивницької будівельної компанії «Оліс-Груп», випускник 2002 року нашого навчального закладу Сергій Григір. «Оліс-Груп» – одне з найбільших в Україні підприємств із облаштування промислових підлог.

Послухати виступ підприємця прийшли здобувачі освіти і викладачі технічних та економічних спеціальностей Центральноукраїнського національного технічного університету. Зокрема, студенти профільної кафедри – кафедри будівельних, дорожніх машин і будівництва ЦНТУ.

Як розповів Сергій Григір, компанія «Оліс-Груп» працює на всій території України (за винятком ТОТ, звичайно). Головні замовники будівельної компанії – промислові підприємства, як українські, так й міжнародні. Більшість клієнтів «Оліс-Груп» – підприємства харчової промисловості, для яких якісна, сучасна промислова підлога це не лише питання безпеки працівників, а й питання санітарних умов та якості кінцевої продукції.

Співвласник «Оліс-Груп» розповів студентам свою історію підприємницької діяльності, розказав про мотивацію створювати та розвивати бізнес тощо. Вже в якості роботодавця Сергій Григір запросив студентів на роботу до «Оліс-Груп». Компанії потрібні фахівці будівельних спеціальностей, економісти, HR-менеджери та інш. Підприємство пропонує як постійну (для випускників університету), так й часткову зайнятість (у такому випадку здобувач освіти повинен перевестися на навчання за індивідуальним графіком).


«ЦНТУ» в соцмережах:
Приймальна комісія працює щодня, крім суботи та неділі.
Телефони приймальної комісії:
т. (0522) 55-93-13
т./viber +380950785900
т.+380966013370
e-mail: pk_kntu@ukr.net

Адреса: пр. Університетський,8
Проїзд маршрутними таксі № 150, 113, 116-А, 284-A, 274
до зупинки "Університет".
Наше розташування
Телефон університетської довідкової служби:
(0522) 55-92-66

© 2022 «ЦНТУ» Всі права захищено.
Використання матеріалів цього сайту можливе тільки
з посиланням на джерело.