гуртожитки

Центрально український національний
технічний університет

Українська English



ГУРТОЖИТКИ

Сьогодні Центральноукраїнський національний технічний університет це не тільки навчання, наукова діяльність, але і студентське життя. Як кажуть: "хто не жив у гуртожитку, той не був студентом". Університет має на своєму балансі 4 гуртожитки які розташовані на території університету. Загальна кількість місць для студентів складає 1687. Студенти проживають у кімнатах по два, три чоловіки згідно санітарних норм (6 м2 на 1 студента). Гуртожитки трьох типів: коридорного, блочного на 8 кімнат та секційного на 2 кімнати.

В гуртожитках створені всі умови для того щоб студенти почувалися, як вдома. Кімнати укомплектовані необхідними меблями: ліжками, тумбочками, столом та стільцями. У кожному гуртожитку є комфортні вестибюлі, затишні кухні, санітарно-гігієнічні приміщення та кімната для самопідготовки.

На території студмістечка знаходяться їдальня, спортивні майданчики і студентський дискоклуб. У студмістечку проведено локальну комп'ютерну мережу з можливістю доступу до Інтернету.

При по поселенні у гуртожиток адміністрація університету складає договір зі студентом на право проживання у гуртожитку на період його навчання і видає йому спеціальний ордер, який є єдиною підставою для мешкання на даному жилому місці. В ордері зазначається номер гуртожитку та номер кімнати.

Першочергове отримання місця у гуртожитку надається іногороднім студентам, які відносяться до пільгових категорій (діти-сироти, інваліди, студенти з багатодітних сімей та особи, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи 1 - 2 категорії), іноземним студентам та студентським сім'ям. Всі інші категорії студентів отримують місця у гуртожитках в разі їх наявності, але пріоритети першочерговості надаються студентам із малозабезпечених сімей держбюджетної форми навчання і студентам першого курсу.

Розподіл місць у гуртожитках здійснюється дотримуючись факультетського принципу, відповідно, на закріплені за факультетами поверхи і гуртожитки. Розподіл місць у гуртожитку здійснює дирекція студмістечка. Вона разом із студентською радою гуртожитків та кураторами груп слідкують за порядком у гуртожитках протягом навчального року. На кожному поверсі (блоці) обирається староста, який відповідає за порядок, додержання режиму проживання та стан майна гуртожитку, щоденного дотримання чистоти та тиші.

В кожному гуртожитку діє студентська рада, яка обирається на загальних зборах мешканців гуртожитків терміном на один рік і направляє студентські маси в русло активного життя. Студентські ради створені для залучення широкого активу до участі у виховній, спортивній, культурно-масовій роботі та поліпшення побутових умов проживання студентів у гуртожитках, а також для захисту прав студентів - мешканців гуртожитку. Про свою роботу студради звітують на загальних зборах мешканців гуртожитків.


ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Акт приймання-передачі майна
Договір проживання внутрішньо переміщених осіб в гуртожитках ЦНТУ
Заява на поселення
Правила проживання внутрішньо переміщених осіб в гуртожитках ЦНТУ
Постанова КМУ «Деякі питання функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб»
Постанова КМУ «Про затвердження Порядку та умов надання компенсації за спожиті комунальні послуги під час розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях (приміщеннях) об’єктів державної, комунальної та приватної власності у період воєнного стану»
Дорожня карта реабілітаційної та післяреабілітаційної допомоги мешканцям області
Актуальні вакансії для ВПО
Правовий дайджест реформ щодо захисту прав ВПО в місцях тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб

 


 

Гуртожиток № 1

просп. Університетський 8
тел. 39-04-23

Комендант - Мєкотов В.Б.

Гуртожиток коридорного типу. Кімнати розраховані на двох і трьох чоловік. На кожному поверсі: кухня, санвузол та кімнати гігієни. В цокольному приміщенні розташовані душові кімнати.

 

 


Гуртожиток № 2
просп. Університетський 8
тел. 39-04-58

Підготовка до капітального ремонту

 

Комендант - Колесник Л.В.

Гуртожиток коридорного типу. Кімнати розраховані на двох і трьох чоловік. На кожному поверсі: кухня, санвузол та кімнати гігієни. В цокольному приміщенні розташовані душові кімнати. На першому поверсі знаходиться актова зала.

 

 


Гуртожиток № 3
просп. Університетський 8
тел. 39-04-22

Завідувач - Слонь Антоніна Миколаївна

Гуртожиток блочного типу на 8 кімнат. Кімнати розраховані на двох і трьох чоловік. На кожному блоці: кухня, санвузол та кімнати гігієни. На першому поверсі знаходяться душові кімнати та актова зала.

 

 


Гуртожиток № 4 - 505 місць.
просп. Університетський 8
тел. 39-04-94

Завідувач - Крилов О.В.

Гуртожиток секційного типу на 2 кімнати. Кімнати розраховані на двох і трьох чоловік. У кожній секції санвузол та кімната гігієни. Кухня на кожному поверсі, а на першому поверсі знаходяться душові кімнати.

 

 


Положення про студентський гуртожиток ЦНТУ

 

Розмір плати за проживання в гуртожитках ЦНТУ

Порядок поселення в гуртожитки ЦНТУ зображено на схемі.

 


«ЦНТУ» в соцмережах:
Приймальна комісія працює щодня, крім суботи та неділі.
Телефони приймальної комісії:
т. (0522) 55-93-13
т./viber +380950785900
т.+380966013370
e-mail: pk_kntu@ukr.net

Адреса: пр. Університетський,8
Проїзд маршрутними таксі № 150, 113, 116-А, 284-A, 274
до зупинки "Університет".
Наше розташування
Телефон університетської довідкової служби:
(0522) 55-92-66

© 2022 «ЦНТУ» Всі права захищено.
Використання матеріалів цього сайту можливе тільки
з посиланням на джерело.